Cumhuriyet YBO, Ankara ve Konya’yı gezdi
banner110

Kargı Cumhuriyet Yatılı Bölge Okulu öğrencileri ‘Bir Hayalin Peşinden’ projesi kapsamında Ankara ve Konya illerini gezdi.

Geziye 92 öğrencinin katıldığını belirten Pansiyon Müdür Yardımcısı Hakan Kara, ‘‘Bir Hayalin Peşinden’ projesi kapsamında okulumuz öğrencilerine Ankara ve Konya illerine gezi düzenledik. Gezimizin amacı öğrencilerimizin tarih bilinçlerini geliştirmek, kültürel ve mimari eserleri incelemelerine fırsat tanımak, ilçemiz şartlarında ulaşılma imkanı zor olan aktiviteler yapmalarını sağlayarak sosyal ortamlarını güçlendirmekti.

Büyük çoğunlukla hedeflerimize ulaştık. Bu vesileyle gezimizde görev alan tüm öğretmen arkadaşlarıma özverilerinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum’’ dedi.

Birçok öğrencinin ilk kez şehir dışı bir etkinliğe katıldığı gezide öğrenciler; gezinin sosyal ortamlarına katkı sağladığı aynı zamanda doyasıya eğlendiklerini ifade ettiler.

Gezide ilk TBMM binası, Anıtkabir ile bir çok tarihi mekan gezildi.

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.