Uğur Asiltürk oyuncularını uyardı: Bu maç bizim için keskin viraj!
banner110

Teknik Direktör Asiltürk, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi. ''Bu hafta deplasmanda Çorum Kültür Spor ile yapacağımız müsabaka bizim açımızdan ligin ilk yarısında oynayacağımız en önemli müsabaka olacak. Altyapı kültürü olan genç ve dinamik bir takıma karşı mücadele vereceğiz. Ayrıca alt yapıdan itibaren birlikte oynayarak gelen bir ekip ile mücadele etmek Her zaman zorluk derecesi yüksek müsabakalara sahne olmuştur. Şuan namağlup lideriz ve şampiyonluk yarısının en güçlü takımıyız fakat rakibimiz de bizim kadar güçlü ve etkili bir ekip. 
Oynadıkları futbol gösterdikleri mücadeleye saygı duyuyoruz. Her zamanki gibi "son düdük çalmadan kesin yenilmiş ya da kazanmış değilsin " düşüncesi ile bu zorlu müsabakada da elimizden geleni yapacak ve 3 puanı kovalayan taraf olacağız. Bu vesile ile rakibimize saygı duyuyor ve başarılar diliyoruz'' dedi. 

Turan Ozan Acar

Anahtar Kelimeler:
KargiKargı Seri Spor
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.