Teknik Direktör Uğur Asiltürk: “Namağlup Lideriz”
banner110

Asiltürk açıklamasında “Bugün taraftarımız önünde oynadığımız Osmancık Gücü Spor maçını 3-0 gibi net bir skorla kazanarak namağlup liderliğimizi devam ettirdik. Bugün maç, oyun ve skor özelinde bir açıklamada bulunmayacağım. 3 ihtimalli bir maçtı 3 puanı alan taraf biz olduk. Oyuncularımın alnından öpüyorum. Aslında benim için daha önemli olan Ramazan gününde her iki takımımızı da desteklemek için tribüne gelen taraftarlara değinmek istiyorum. Bence en önemli olan buydu. Bu vesile her iki takım taraftarına da yürekten teşekkür ederim.
Maç öncesinde şahsıma çiçek takdim ederek onurlandıran Selim kardeşime Mahmut hocama ve Fatih başkana teşekkür ederim. Sonuç itibari ile liderliğimizi devam ettiriyoruz ama lig bu maçla bitmiyor. Daha öncede söylediğim gibi bizim için her maç final. Şampiyonluk yolunda inançla mücadele etmeye devam edeceğiz.
Önümüzdeki hafta bu finallerden biri olan Kültür Spor ile deplasmanda oynayacağız. İnşallah o maçtan da güzel bir skorla döneceğiz. Bize destek olan herkese teşekkür ediyorum.” dedi. 

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.