Spor kulüpleri halı sahayı teslim aldı
banner110

İhaleye iki kulübü temsilen giren Kargı Seri Spor Kulübü Başkanı Kemal Dümenci konuyla ilgili açıklamada bulundu. Dümenci yaptığı açıklamada;
‘Kargı Belediyesi Halı sahasını bu gün itibari ile  geliri spor kulüplerimize kalmak üzere devralmış bulunmaktayız.

ÖĞRENCİLERE %50 İNDİRİM

Sosyal sorumluluk anlayışımız gereği bu gün itibari tüm Üniversite, Lise ve Orta Öğretim öğrencilerimiz kurdukları takımlarla Halı Sahamızdan %50 (50 TL) indirimli olarak yararlanabileceklerdir.
Misyonumuz Kargı da her yaş grubun da sporu yaygınlaştırmak, özellikle gençlerimizin kötü alışkanlıklardan arınmasına spor yoluyla katkıda bulunmaktır.
Bu bağlamda en yakın zamanda da Kargı futbol ligi adı altında bir futbol lig turnuvası oluşturup halkımızın sporun birleştirici ve  kaynaştırıcı etkisiyle huzurlu ve keyifli Futbol zevkini yaşamasını amaçlamaktayız.
Kurulacak bu lig  turnuvasında oynanacak maçların İnternet ortamında canlı yayın yoluyla futbola ilgi duyan tüm halkımıza ulaştırılması adına çalışmalarımız devam etmektedir. Tüm Kargı halkına spor kulüplerimize olan desteklerinden ötürü teşekkürü borç bilir, saygılarımızı sunarız’’ dedi. 

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.