Kaymakamlık turnuvasının şampiyonu Orman oldu
banner110

Kargı Kaymakamlığı sosyal, kültürel ve sportif gelişimine katkı sağlamak amacıyla yapılan voleybol turnuvasında takımlar kıyasıya mücadele etti. Turnuvanın sonunda Kargı Orman İşletme Müdürlüğü şampiyonluğu göğüslerken, Cumhuriyet YBO ikinci, Belediye üçüncü, Sağlık ise dördüncü oldu. Turnuvanın en centilmen takımı ise Jandarma seçildi.


Final maçını Kargı Kaymakamı Abdulhamid Uyar, İlçe Jandarma Komutanı J.Teğ. Yunus emre Yılmaz, İlçe Emniyet Amiri Murat Özdoğan, Gençlik ve Spor Müdürü Ahmet Genç, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Burak Coşkun, Hastane Başhekimi Dr. Muhammet Kadir Demir, Ziraat Bankası Müdürü Hilmi Bakıcı ve çok sayıda taraftar izledi.


Turnuvada dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Kargı Kaymakamı Abdulhamid Uyar, İlçe Jandarma Komutanı J.Teğ. Yunus Emre Yılmaz, İlçe Emniyet Amiri Murat Özdoğan ve Gençlik ve Spor Müdürü Ahmet Genç tarafından verildi.

Turan Ozan Acar

Anahtar Kelimeler:
KargiOrmanTurnuva
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.