Kargı’da spor tesisleri artık daha güvenli
banner110

Kargılı vatandaşlar özellikle ilçe stadında akşam saatlerinde aileleriyle yürüyüş yapıyor. Çocuklarıyla top oynuyor. Kapalı spor salonu da özellikle son yıllarda vatandaşlar tarafından aktif olarak kullanılmaya başlandı.
48 ASLESAN KAMERA İLE 7/24 İZLENECEK
Bu durumu gören Kargı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü vatandaşların rahatça güven içerisinde spor yapabilmeleri için ilçe stadı, basketbol ve tenis kortları ile kapalı spor salonunda toplam 48 güvenlik kamerası ile 7 gün 24 saat izlenen bir güvenlik kamerası sistemi kurdu.
İlçe içerisindeki MOBESE kameraları gibi spor alanları da Aselsan tarafından üretilen son teknoloji 48 kamera ile izleniyor. 2 hareketli ve 46 sabit kamera ile izlenilmeyen kör nokta kalmadı.


TÜM SPOR TESİSLERİ GECE YARISIAN AKDAR AYDINLATILACAK
Yapılan ihale ile ilçe stadı, tenis kortları, voleybol ve basketbol sahalarına da kurulan aydınlatmalarla birlikte spor alanları daha güvenilir ve kullanılabilir hale geldi. İlçede tüm spor alanlarının tamamı gece yarısına kadar 4 ayrı noktadan 24 projektör ile aydınlatılıyor.
KAPALI SPOR SALONUNA KARTLA GİRİŞ SİSTEMİ KURULDU
Ayrıca Kapalı Spor Salonuna kurulan kartlı giriş sistemiyle artık tesise girenler kayıt altına alınacak. Vatandaşlar Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartlarını okutarak içeri giriş yapabilecekler.

Turan Ozan Acar

Anahtar Kelimeler:
KargiSpor Tesisleri
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.