Gençlik ve Spor Müdürlüğü’ne tecrübeli isim Kazım Karabıyık atandı
banner110

İlçede yaklaşık 10 yıldır kendi açtığı kurs ile milli takım ve güreş eğitim merkezlerine bir çok öğrenci yetiştiren güreş sporunun tanınmış antrenör ve hakemlerinden Kazım Karabıyık, Çorum Valiliği makamının onayları ile Kargı Gençlik ve İlçe Spor Müdürü olarak görevlendirilerek görevine başladı.

Türkiye Güreş Federasyonu tarafından verilen Güreş antrenörlüğü ve güreş hakemliği belgelerine de sahip olan Karabıyık, son yıllarda Kargı Panayır güreşlerinde adından çokça söz ettirmişti. Karabıyık güreş sezonun en son müsabakaları olan Kargı güreşlerinde organizasyonunu üstlenerek, yaklaşık 10 bin kişinin izlediği dev organizasyonu başarıyla yönetmesiyle dikkatleri üzerine çekmişti.

Kazım Karabıyık’ın Gençlik ve İlçe Spor Müdürü olarak atanmasıyla birlikte ilçede birçok sportif alanda faaliyetlerin artması bekleniyor.

Bizde Kargı Gazetesi olarak müdürümüze yeni görevinde başarılar diliyoruz..

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fatih AY 2 yıl önce

kargı'da spor için daha faydalı faaliyetleri olur inşAllah

Avatar
Vatan Evladı 2 yıl önce

İsabetli bir atama
Başarılar yiğit delikanlıya