Asiltürk: ‘Basit olanı zor yaptık’
banner110

Asiltürk açıklamasında şu ifadelere yer verdi. ‘’Ligin 3 haftasında deplasmanda Düvenci spor ile karşılaştık. İlk iki haftada aldığımız galibiyetler ile lider çıktığımız Düvenci maçını da kazanarak yine lider olarak döndük.
Sayısız gol fırsatlarından yararlanamadık, ilk düşükten itibaren tek kale top oynadık ama 44. dk. da Melih'in ayağından bulduğumuz gol ile 1-0 galip geldik. Bu bize gösteriyor ki; rakibini ciddiye alacaksın, oyun disiplininden kopmayacaksın . Bundan sonra önümüzde daha 9 hafta ve 9 rakip var. bu hafta fikstür gereği bay geçiyoruz.
Maç oynamayacağımız bu haftadan sonra hedefe ulaşmak için yeniden mücadeleye devam edeceğiz. 2 Nisan da evimizde oynayacağımız Osmancık gücü spor maçı ile yine taraftarımıza galibiyet hediye etmek istiyoruz.
Taraftarımız bize inansın ve yanımızda olmaya devam etsin. Bu sene inşallah arzuladığımız 1. Amatör kümeye çıkacağız. Bu vesile ile tüm halkımızın Ramazan ayını tebrik ederim’’ dedi. 

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.