Lütfiye Selva Çam Kargı’da ziyaretlerde bulundu
banner110

Ankara Milletvekili ve Ak Parti MKYK üyesi Lütfiye Selva Çam partisi tarafından düzenlenen “2023’e Doğru Şehir Buluşmları” programı kapsamında geldiği Kargı’da Belediye önünde Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, İlçe Başkanı Sacit Özdemir, Gençlik Kolları Başkanı Emre Üstünel, Kadın Kolları Başkanı Esra Peker, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda partili tarafından çiçeklerle karşılandı.

KARGI BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET

İlk olarak Kargı Belediyesini Ziyaret eden Lütfiye Selva Çam ve beraberindeki heyet, burada Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen’den belediye çalışmaları hakkında bilgiler alarak istişarelerde bulundu. Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, Ankara Milletvekili ve Ak Parti MKYK üyesi Lütfiye Selva Çam’a günün anısı olarak tablo hediye etti.

TEKSTİL FABRİKASI ZİYARET EDİLDİ

Ardından Hedef Tekstil’i ziyaret eden heyet burada fabrika müdürüyle görüşerek üretim hakkında bilgiler aldı. Üreticilerin ekonomik sorunlarını dinleyen Ankara Milletvekili ve Ak Parti MKYK üyesi Lütfiye Selva Çam, ülke olarak zor bir süreçten geçildiğini ancak kısa sürede eski günlere dönülmesi için tüm çalışmaların devam ettiğini belirtti. Çam, ‘’Önemli olan üretim durmasın, üretim durarsa her şey daha kötüye gider, biz sorunların düzeltilmesi için tüm çabamızla çalışıyoruz. İnanıyoruz ki Ocak ayından sonra daha farklı olacak’’ dedi.

ŞEHİT AİLESİNİ ZİYARET

Ankara Milletvekili ve Ak Parti MKYK üyesi Lütfiye Selva Çam daha sonra 2012 yılında şehit olan Şehit Mehmet Burak Kaplan’ın ailesini ziyaret etti. Şehit annesinin hasta olan annesine acil şifalar dileyen Çam, Şehidin annesi Hanife Kaplan ile bir süre sohbet ettikten sonra ayrıldı.

ÇELTİK ÜRETİCİSİ VE ESNAFLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ

Daha sonra enaf ziyareti yapan Ankara Milletvekili ve Ak Parti MKYK üyesi Lütfiye Selva Çam ve beraberindeki heyet esnaf ve çeltik üreticisinin talep ve sorunlarını dinledi. Milletvekili Çam’ın, ‘’Sizlere Cumhurbaşkanımızın selamını getirdim. Kendisine iletmemi istediğiniz bir şey varmı?’’ sorusuna birçok esnaf durumdan memnun olduğunu belirterek cevap verirken, bazı esnaflarda ekonomik nedenlerden sıkıntı yaşadıklarını bunun biran önce çözülmesini istediklerini belirttiler.

PARTİYE YENİ KATILANLARA ROZETLERİ TAKILDI

Son olarak Ak Parti Kargı İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Milletvekili Çam ve beraberindeki heyet burada partisinin 3. Kademe toplantısını gerçekleştirdi. Toplantının sonunda Ak Parti’ye yeni katılan üyelere rozetleri takıldı.

Ankara Milletvekili ve Ak Parti MKYK üyesi Lütfiye Selva Çam ve beraberindeki heyet daha sonra ilçeden ayrıldı.

Turan Ozan Acar

Anahtar Kelimeler:
KargiLütfiye Selva çam
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.