Darbe sevici geziciler boğaz içinde hortladı
banner110

Soruk, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
"Güya rektörü beğenmeme bahanesiyle gösterilere başlayıp bir ayaklanma bir başkaldırı girişiminde bulunuyorlar. Üstelik bu asilerin çoğunun öğrenci kılığına girmiş terör mensupları olduğunu görüyoruz.
En acısı da bu olaya hemen CHP'den destek verilmesi , terör örgütü bağlantısıyla meşhur il başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun kışkırtmalarda bulunması yangını körüklemesi ve emekli genelkurmay başkanından darbe çağrısı gelmesidir. Ne yaparsanız yapın Türk milliyetçileri var olduğu sürece kirli emellerinize ulaşamayacaksınız.
Tamamen Atatürk'ün çizgisinden sapan CHP kendine gelmelidir şer odaklarına hizmet etmeyi bırakmalıdır. Bu çizgide devam eden CHP ye seçmeni gereken tepkiyi göstermelidir. Göstermelidir ki Amerika'dan iktidar dilenen darbelerden medet bekleyen CHP bu sevdadan vazgeçmelidir.
Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin dediği gibi ; ' Darbe imaları , erken seçim dayatmaları , ekonomik sorunlardan siyasal sonuç elde etme gayretleri ortadayken, bunun üstüne üniversitelerde öğrenci olaylarının fitilini tutuşturma arayışları vatana ihanettir’’ dedi. 

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.