Kargı Serispor, ikinci tiyatro gösterisini İstanbul'da sahneledi
banner110

Deniz Nida Şener’in yazdığı ve Ahmet Çevik’in yönettiği Piknik Sepeti’nde Ahmet Çevik, Seval Tufan, Deniz Nida Şener, Yelda Alp, Serhan Atak ve Sinan Bengier oynuyor. Oyunda pikniğe giden iki farkı yaşam tarzına ait ailenin başından geçen olaylar konu ediliyor.


‘BU ETKİNLİK KULÜBE MADDİ YARAR SAĞMAKA İÇİN DÜZENLENDİ’’
Tiyatro oyunu öncesi bir konuşma yapan Kargı Seri Spor Kulübü Başkanı Kemal Dümenci tiyatroyu organize etmelerindeki amacın sadece kültürel bir etkinlik yapmak olmadığının altını çizdi. Kargı Seri Spor Kulübüne verilen desteğin giderek azaldığının altını çizen Başkan Dümenci, ‘’Bugün bu tiyatroyu organize etmemizin tek sebebi kültürel bir faaliyet olsun amacı değildir. Bu kulüp özünde bir futbol kulübüdür. Bu nedenle ligde mücadele veriyoruz. Kargı gibi ufak bir ilçede spor yapmak futbol oynamak isteyen bakın arka tarafta genç arkadaşlarımız var. Bu genç arkadaşlarımızın da bizlerden büyük beklentileri yok. Sadece bir krampon, bir forma, bir eşofman. İşte bugün bu tiyatroyu bu genç arkadaşlarımız futbol oynayabilsin diye maddi yarar sağlamak amacıyla düzenledik. Destek veren herkese teşekkür ediyorum’’ dedi.
Ataşehir Belediyesi Mustafa Saffet Kültür Merkezi'nde akşam saat 20:00’da sahne alan Piknik Sepeti oyununu yaklaşık 200 kişi izledi. İzleyicilerin keyifle izlediği oyun sonrasında oyuncular izleyenlerle hatıra fotoğrafı çekildiler.

Turan Ozan Acar

Anahtar Kelimeler:
KargiPiknik Sepeti
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.