Bir günlüğüne Kargı Kaymakamı oldu, basın mensuplarının sorularını yanıtladı
banner110

Kaymakamlık makamında gerçekleşen devir teslim töreninde konuşan Kargı Kaymakamı Abdulhamid Uyar bu geleneğin güzel bir gelenek olduğunu belirterek, ‘’Hem bizlere hem de bizden sonraki nesillere bu milletin ve onun evlatlarının kendisine düşen görevi her zaman hatırlatıcı bir mahiyette olan bir devir teslim töreni var. Bu gelenek dünyanın her hangi bir ülkesinde ya da milletinde yok’’ diyerek koltuğu 3'ncü sınıf öğrencisi Yusuf Aköner’e teslim etti.

İlk olarak makamda hazır bulunan ilçe kurum müdürleri ile tanışan Kargı’nın minik kaymakamı kurumlar hakkında müdürlerden bilgiler aldı.

Kargı Müftüsü Mahmut Uluşahan, Kargı Nüfus Müdürü Bahattin Zeybek ve Özel İdare Müdürü Esra Çınar’a kurum hakkında sorular sorarak, çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Basın mensuplarının sorularını yanıtladı

Daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan minik Kargı Kaymakam Yusuf Aköner, İhlas Haber Ajansı Muhabiri Turan Ozan Acar’ın, İlçe için yapmayı planladığı ilk çalışmanın ne olacağı sorusuna cevap verdi.

İlçe için ilk talimatının çocuklar ve gençler için ilçede daha çok etkinlik ve aktivite yapılması olacağını söyleyerek, ‘’Çocuklar ve gençler için etkinlik ve aktivite yapılmasının yanı sıra Park ve etkinlik alanları ile oyun alanlarının geliştirilmesi içinde güzel çalışmalar yapılmasını planlıyorum’’ şeklinde cevap verdi.

Günün sonunda Kargı Kaymakamlığı’ndaki mesaisi biten Yusuf Aköner, makam aracıyla evine bırakıldı.

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.