Ramazan etkinlikleri öğretmenlerin sahnesiyle son buldu
banner110

Ramazan Ayı ve Türk örf, kültürünü öğrencilere yaşatmak için bu yıl Atatürk İlk Orta Okulu’nda Ramazan ayı boyunca yapılan Ramazan etkinlikleri okul öğretmenleri tarafından yapılan, Aşık atışması, Nasrettin hoca fıkraları ve diğer etkinliklerin sunulmasıyla son buldu.

Çocukların yabancı karakterleri örnek aldığı günümüzde, okul yönetimi bir ay boyunca yaptıkları etkinliklerde gerçek hayatta yaşamış Türk karakterlerini ve hikaye yerine yaşanmış olaylardan oluşan gerçek hikayeleri öğrencilere tanıtıp sunarak eski Ramazanları ve Türk örf adet ve geleneklerini yaşatmayı amaçladılar.

Okul yönetimi yapılan etkinliklerin öğrenciler tarafından ilgi ve merakla izlenildiğini, önümüzdeki yılda bu etkinliklerin yapılmaya devam edileceğini belirtti.

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.