Kavakçayı Sulama Göleti’nde çalışmalar sürüyor
banner110

17 Şubat’ta ihalesi gerçekleştirilen Kavakçayı Sulama Göleti’nin çalışmaları hakkında 2023 yılının ilk İl Koordinasyon Toplantısı’na katılan Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, Devlet Su İşleri (DSİ) 5. Bölge Müdürü İbrahim Yaroğlu’ndan bilgiler aldı. 
Başkan Şen, Kargı’da 107 hektar alanı sulayacak olan Kavakçayı Göleti ve Sulaması Projesi’nin büyük öneme sahip olduğunu belirterek, sürecin nasıl işleyeceğini ve kendilerinin nasıl destek olabileceklerini sordu. 
Devlet Su İşleri (DSİ) 5. Bölge Müdürü İbrahim Yaroğlu ise projenin yapıldığını, ihalesinin yapılmasının ardından yer tesliminin de yapıldığını Kavakçayı Göleti ve Sulaması Projesi ile ilgili çalışmaların devam ettiğinin altını çizdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.