Kargı’nın ilk internet televizyonu yakında yayında
banner110

Gazeteci Ozan Acar, medya sektöründeki 13 yıllık tecrübesini canlı yayınlar ve programlar ile Kargı’nın gündemini değerlendireceği web televizyonu ile yayın hayatına başlıyor.
Bugüne kadar Kargı Haber, Kargı Gazetesi, İhlas Haber Ajansı, Anadolu Ajansı gibi yerel basın organları ve ulusal haber ajanslarında çalışarak her daim Kargı’nın nabzını tutan Gazeteci Ozan Acar, Kargı ilçesine yine bir ilki gerçekleştirerek internet üzerinden canlı yayınlar ve programlar yapmak üzere kurduğu stüdyosunun açılışını yaparak yayına hazır hale getirdi.
KARGI İÇİN BİR İLK”
www.kargihaber.com isimli haber sitesi ile 13 yıldır Kargı’da medya alanında çalışmalarını sürdüren Ozan Acar yeni girişimi olan web televizyonu ile ilgili bilgi verdi. Kargı Web Televizyonu’nda ilçe gündemi ile ilgili yayınlar yapılacağı bilgisini veren Acar “ Yeni bir yatırım yaparak kurduğumuz web televizyonu Kargı için bir ilk. Kargı’da her kesimin sesini duyurabilmesi adına önemli bir yatırım olduğunu düşünüyoruz. Düzenli olarak canlı yayınlarla Kargı halkı ile buluşacağız. Stüdyomuzda siyasetçi, iş dünyası temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, esnaflar ile her kesimden konuklarımızı ağırlayacağız. Kendi yapacağımız programların yanında farklı isimlerinde hazırlayacağı programlar ve lig maçlarının yayınının yapılmasını planlıyoruz. Bugüne gelmemizde bize destek veren tüm Kargılılara minnettarım. Kargı’nın tanınmasına katkı vermek için mücadelemize devam edeceğiz” dedi.
CANLI YAYINLAR SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA
Son zamanlarda daha popüler hale gelen web canlı yayıncılığını Kargı’ya kazandırmak için girişimde bulunduğunu söyleyen Gazeteci Ozan Acar “Canlı yayınlarımızı sosyal medya hesaplarımız üzerinden yapacağız. Yazılı haberlerimizin yanı sıra gerek internet sayfamızdan gerek sosyal medya hesaplarımızdan gerekse de youtube kanalımızdan video haberler de yapacağız. Gündem konularını ve Kargılının sesini anında duyurabilmek adına açtığımız canlı yayın stüdyomuz için bazı yatırımlar gerçekleştirdik.
WEB TV’MİZ TÜM KESİMLERİ KAPSAYACAK TARAFSIZ BİR TV OLACAK
Birbirinden kıymetli konuklarımızla Kargı’nın gündemini canlı yayında değerlendireceğimiz programlar hazırlıyoruz. Bu da Kargı için bir ilktir. Web TV’miz herkese açık olacak. Yaklaşık 13 yıldır ilçemize yansıttığımız tarafsız gazetecilik anlayışımızı yine Web TV’mizde sürdüreceğiz.” diye konuştu. (Ebru Çalık)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.