Kargılı kadın girişimcilerle görüştüler
banner110

Laçin İlçe Tarım Müdürü Bayram Hamgir ve Laçin'de kooperatif kuracak olan kadınlar Kargı Yeşilköy Köyü Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi'ni ziyaret etti. 
Kargı İlçe Tarım Müdürü Burak Coşkun, Yeşilköy Köyü Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Başkanı Zeliha Aksoy ve kadın girişimciler ile görüşen Laçin İlçe Tarım Müdürü Bayram Hamgir ve beraberindekiler kooperatifin çalışmaları hakkında görüş alış verişinde bulundular. 
Laçin'deki kadınların da bir araya gelerek kooperatif kuracaklarını ve Yeşilköy Köyü Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi'nin çalışmaları hakkında bilgiler aldıklarını dile getiren Laçin İlçe Tarım Müdürü Bayram Hamgir, kadınların üretimde her zaman var olmaları gerektiğini, hem üretime hem ekonomiye büyük katkı sağladıklarını ifade etti. 
Kargı İlçe Tarım Müdürü Burak Coşkun ise kendilerini ziyaret eden Bayram Hamgir ve kadın girişimcilere teşekkür etti. 

Ceren Bilan Topal

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.