Kargı’da Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı
banner110

Kargı stadında yapılan kutlama töreni, saygı duruşunda bulunulması ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. Törene, Kargı Kaymakamı Taha Soydaş, Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, Cumhuriyet Savcısı Onur Ertan, İlçe Emniyet Amiri Murat Özdoğan, İlçe Jandarma Komutanı J. Ütğm. Yunus Emre Yılmaz, siyasi parti temsilcileri ve kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kargı Kaymakamı Taha Soydaş ve Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen’in öğrenciler ve halkın bayramını kutladı.

Törende bir konuşma yapan Kargı Kaymakamı Taha Soydaş, ‘’Atatürk’ün, ‘Türk milletinin karakterine ve adetlerine en uygun idare, Cumhuriyet idaresidir ‘ diyerek ilan ettiği Cumhuriyet Türk milletine bırakılmış en büyük bir miras ve vazgeçilmez bir değerdir. Türkiye için sadece bir yönetim şekli değil, aynı zamanda tarihimizin en kapsamlı çağdaşlaşma hamlesi olan Cumhuriyet getirdiği çağdaş açılımlarla Türk insanının ufkunu genişletmiş ekonomik sosyal ve siyasal hayatımıza görülmemiş bir dinamizm kazandırmıştır’’ şeklinde konuştu.

Program öğrencilerin şiir okumaları ve gösterilerinin ardından son buldu.

Turan Ozan Acar

Anahtar Kelimeler:
KargiCumhuriyet Bayramı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.