Kargı Gazetesi 7 yaşında
banner110

Mustafa İpek tarafından kurulan Kargı Gazetesi'nin imtiyaz hakları, 18 Eylül 2017 tarihi itibariyle Hacı Odabaş tarafından satın alınmıştı.
Çorum'da Yayla Haber İnternet Gazetesi'nin kurucusu Hacı Odabaş, Alaca Lider ve Osmancık Haber Gazetelerinin ardından Kargı Gazetesini de bünyesine katmıştı.
İlçenin tek yazılı basını olma özelliği taşıyan Kargı Gazetesi, 7. kuruluş yıldönümü okurlarıyla birlikte kutluyor.
Kargı Gazetesini daha güçlü ve etkili bir gazete haline getirmekte kararlı olduklarını bildiren gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Hacı Odabaş, Kargı’nın kalkınması, gelişmesi, adını duyurması için üzerlerine düşeni yapacaklarını, bu noktada tüm ilçe halkının desteğini beklediklerini kaydetti.
Tüm Kargı’yı kucaklayan, dürüst, seviyeli, birleştirici, tarafsız, objektif olmayı kendilerine ilke edineceklerini vurgulayan Odabaş, “Bu gazetenin sahibi biz değil, Kargı halkının kendisidir. Kargı Gazetesi, Kargılıların kendi öz malıdır” diye konuştu.

Turan Ozan Acar

Anahtar Kelimeler:
KargiKargı Gazetesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.