Kargı'daki göletlerin ihalesi Ocak ayında yapılacak
banner110

Milletvekili Kaya, 17 Ocak tarihinde Alaca’da bulunan İsmailli Göleti ve Sulaması, Perçem Göleti ve Sulaması ile Sincan göletinin Yükseltilmesi ve Sulaması ihalesinin yapılacağı açıkladı.
İskilip Kayaağzı göleti ve sulaması, Kutluözü göleti ve sulaması, Yeniceköy göleti ve sulaması, Yukarıseki göleti ve sulaması, Bayat Akseki göleti ve sulaması, Osmancık Karalargüney göleti ve sulaması ve Kargı Aksu göleti yükseltilmesi ve sulaması ihalelerinin 18 Ocak’ta yapılacağını ifade eden Oğuzhan Kaya;
Mecitözü Hıdırlık göleti yükseltilmesi ve sulaması, Çorum merkez Harmancık göleti ve sulaması, Yoğunpelit göleti ve sulaması, Dövenci göleti ve sulaması ile Sungurlu Tatlı göleti ve sulaması ihalelerinin 19 Ocak’ta yapılacağını kaydetti.
“GÖLETLER GÖÇÜ TERSİBE ÇEVİRİYOR”
AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, göletlerin tarıma faydalarının yadsınamaz bir gerçek olduğuna vurgu yaparak, Yapılan göletlerin göçü tersine çevirdiğini dile getirdi.
Göletler sayesinde bir araziden yılda iki defa hatta bazı bölgelerde üç defa ürün alınabildiğine değinerek, “Ocak ayında ihaleleri yapılacak 0n beş göletimiz Çorum’umuza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Ceren Bilan Topal

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.