Kadir Gecesi dualarla idrak edildi
banner110

Merkez MihriHatun Camiinde Kadir Gecesi’nin İslam âlemi için hayırlar getirmesi temennisiyle vaaz eden İlçe Vaizi Abdurrahman Çengel, vaazında “Ya Rabbi! Mescidi Haram ve Mescidi Nebevi nasıl mübarekse Mescidi Aksa'nda o kadar mübarek ve azizdir. 
Başta Kudüs, Gazze ve Doğu Türkistan olmak üzere dünyadaki zulüm gören bütün kardeşlerimize yardım için bizi vesile eyle, Cenab-ı Hak, gönüllerimizi, hanelerinizi, memleketimizi bereketlendirsin.

Vatan millet uğruna toprağa düşen aziz şehitlerimize ve tüm geçmişlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. ” diyerek İsrail'in saldırıları karşısında direnen Filistin ve Gazzeli Müslüman kardeşlerimizin zafere ulaşması için dua etti. Gece kılınan Teravih namazı ve Tesbih namazıyla sona erdi. Milletimizin ve İslam aleminin Kadir Gecesi mübarek olsun. 

Turan Ozan Acar

Anahtar Kelimeler:
çorumKargiKadir Gecesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.