İstiklal Marşı’nın kabulü törenle kutlandı
banner110

"On Kıta Bir Vatan, İlelebed İstiklal" temalı programda Covid-19 salgını sebebiyle maske-mesafe ve temizlik koşullarına uygun olarak sınırlı sayıda davetlinin katılımı ile Kargı Çok Programlı Anadolu Lisesi Ömer Halis Demir Çok Amaçlı Toplantı Salonunda 12 Mart 2021 Saat:10:00 da anma programı düzenlendi.

İstiklal şairi Mehmet Akif Ersoy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü adına Kargı Fen Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan programda Kargı İlçe Müftülüğünce İstiklal Marşının Kabulü konulu kompozisyon ve resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere Kargı Kaymakamı Abdulhamid Uyar, Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Yunus Emre Yılmaz tarafından hediyeler verildi.

Törende görev alan ve dereceye giren öğrencileri İlçe Kaymakamı Abdulhamid Uyar makamına davet ederek bir görüşme gerçekleştirdi. Öğrencilere ilçe kaymakamımızca hediyeler verilerek kendilerine başarılar diledi.

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.