Adem Bülbül, ÇESOB’taki bayramlaşmaya katıldı
banner110

Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nde (ÇESOB), Kurban Bayramı nedeniyle geleneksel bayramlaşma töreni düzenlendi. Yoğun katılımın olduğu programda siyasiler, oda başkanları, esnaflar ve ÇESOB personeli bir araya gelerek bayramlaştı.
Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nde (ÇESOB), Kurban Bayramı nedeniyle bayramlaşma töreni düzenlendi. Her bayram geleneksel olarak düzenlenen bayramlaşma programına yoğun katılım oldu. ÇESOB Başkanı Recep Gür’ün ev sahipliğinde düzenlenen programda siyasiler, oda başkanları, esnaf, ÇESOB personeli ve diğer katılımcılar bayramlaştı. ÇESOB binasında düzenlenen bayramlaşma programına; CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, AK Parti Kargı İlçe Başkanı Adem Bülbül, Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Vedat Canbek, Zanaatkarlar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Mustafa Fındıkcı, ÇOSAD Başkanı Eyyüp Pehlivan, Küresel Gazeteciler Konseyi İl Temsilcisi Hacı Odabaş, Birlik yöneticileri, İl ve İlçe Esnaf Odası Başkanları, oda Yönetim Kurulu üyeleri, Kooperatif yönetici ve personelleri, Birlik personelleri ve esnaf katıldı. Katılımcılarla sohbet eden ÇESOB Başkanı Recep Gür, “Çorumlu tüm esnaf ve sanatkarlarımızın bayramını kutlar, sağlık ve mutluluklar dilerim” dedi.

Anahtar Kelimeler:
çorumKargiAdem Bülbül
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.