Kaçak avcılara geçit yok
banner110

Çorum Valiliği Orman ve Su İşleri Şube Müdürlüğü’nün av koruma ve kontrol çalışmaları devam ediyor.

Çorum Valiliği Orman ve Su İşleri Şube Müdürlüğü Av Koruma ve Kontrol Ekipleri, kaçak avcılıkla mücadele çalışmalarını büyük bir kararlılıkla sürdürüyor.

Sürdürülen av koruma kontrol faaliyetleri kapsamında 30 Ekim-6 Kasım 2017 tarihlerini kapsayan son 7 günlük süreçte 4915 sayılı Kara Avcılığı Kanununa muhalefet eden 24 avcıya işlem yapıldı.

8 adet yivsiz otomatik av tüfeği ile gece avında kullanılan 2 adet projektöre el konularak, 16 bin 856 TL idari para cezası uygulandı.

2017 yılı başından bu güne kadar yapılan Av Koruma ve Kontrol Denetimlerinde toplam 122 avcıya işlem yapılırken, 16 adet yivsiz av tüfeğine el konuldu. Bu kişiler hakkında toplam 114 bin 387 TL idari para cezası uygulandı. (Ceren Bilan Topal)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.