Kargı Belediyesine yeni itfaiye aracı tahsis edildi
banner110

İlçede sadece bir tane olan ve arızalı olduğu tespit edilen olası bir yangın felaketinde kullanılamayacak durumda olan itfaiye aracının yerine yenisinin tahsis edilmesi için Belediye Başkanı Hamit Dereli sorunu gerekli mercilere iletti.  Başkan Dereli’nin girişimleri ile birlikte Belediyeler Birliğinden Kargı Belediye Başkanlığına hibe olarak gönderilecek itfaiye aracı gelene kadar, Belediyeye emanet olarak Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından İtfaiye aracı tahsis edildi.

Ayrıca daha önceki arızalı itfaiye aracının yüksek yerlere ulaşamadığı yeni gelecek olan itfaiye aracının ise tam teşekküllü olduğu öğrenildi.  Kargı Belediye Başkanlığı seçimini 44 yıl sonra halkın takdiri ile kazanan Belediye Başkanı Hamit Dereli, göreve geldiği ilk günden itibaren belediyenin mali yapısına ve eksiklerine odaklandığını, bu süreçte itfaiye aracının da arızalı olduğunu tespit ettiklerini sorunun çözümü için hemen çalışma başlattıklarını ifade etti.
Belediye Başkanı Dereli, konuya ilişkin, “İtfaiye aracı sorununu partimizin çalışkan Milletvekili Sayın Mehmet Tahtasız'a ilettim.

Konuyu dikkatle dinleyen Sayın Milletvekilimiz Ankara'da girişimlerde bulunarak bu önemli sorunumuzun kısa sürede çözülmesine büyük katkı sağladı. Belediyeler Birliğinden Başkanlığımıza hibe itfaiye aracı gelene kadar, Belediyemize emanet olarak Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından İtfaiye aracı tahsisi yapılmıştır.

İlçemizin itfaiye aracı sorununa çözüm üreten başta Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel olmak üzere, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Gökhan Zeybek, Çorum Milletvekilimiz Sayın Mehmet Tahtasız ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mansur Yavaş'a desteklerinden dolay Kargı halkı adına sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. İlçemizin refahı ve kalkınması için yeni dönemde dayanışmaya daha da büyüteceğimizi bilmenizi istiyorum.” şeklinde açıklama yaptı.

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.