Osmancık ve Kargı İlçe Müftülüğü personelleri ile tecrübelerini paylaştılar
banner110

Başkanlık Vaizi Mehmet Fatih Tunç, Baş İmam-Hatip Mehmet Şenyiğit, Uzman İmam-Hatip Ahmet Temür ve İmam-Hatip Beşir Küçük yapmış oldukları örnek projeleri anlatmak üzere Osmancık ve Kargı İlçe Müftülüğü personeline yönelik tecrübe paylaşımında bulunuldu.


Konaca Köyü Köroğlu Mahallesi Camii İmam-Hatibi Ömer Faruk Aksoy'un okuduğu Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program Osmancık İlçe Müftüsü Dr. Eyyup Aydın'ın açılış konuşmasıyla devam etti.


Programa konuşmacı olarak katılan hocalar din hizmetlerinde verimliliği artırmak, gençlere, çocuklara, ihtiyaç sahiplerine, yetimlere , toplumun tüm kesimlerini kuşatıcı din hizmeti sunabilme adına yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

Ceren Bilan Topal

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.