Öğrencilerden örnek davranış
banner110

Okul yönetiminden yapılan açıklamada; ‘’Okulumuzda değerler eğitimi kapsamında bu ay yardımlaşma ve empati ayı olarak çeşitli aktivitelerde bulunduk. ‘’Hayat Paylaştıkça Güzel’’ sloganıyla yola çıkarak her sınıfımıza kumbaralar konuldu ve belirlenen süre zarfında öğrenciler bu kumbaralara harçlıklarından artırarak yardımda bulundular. Toplanan bu paralarla okulumuzda ihtiyaç sahibi bir aileye erzak yardımı yapıldı.

SOKAK HAYVANLARINI DA UNUTMADILAR

İhtiyaç sahibi ailelere kumanya yardımı yapılmasının ardından sokak hayvanlarını da unutmayan öğrenciler, havaların iyice soğuması nedeniyle sokaklarca aç kalan hayvanlar için de mama alarak sokaklarda çeşitli yerlere bıraktılar.
Yapılan bu etkinlik süresince öğrenciler yardımlaşma ve empati değerini birebir etkileşime girerek yaşamış oldular. Diğer aylarda da değerler eğitimi ile ilgili değerlerimizle öğrencilerimizde farkındalık oluşturmaya devam edeceğiz’’ dedi.

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.