Kargı İlçe Milli Eğitim Müdürü emekliye ayrıldı
banner110

Yaklaşık 3,5 yıldır İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevini sürdüren Ahmet Genç için mesai arkadaşları tarafından veda yemeği düzenlendi. Düzenlenen veda yemeğine okul müdürleri, müdür yardımcıları, öğretmenler, emekli öğretmenlerin yanı sıra Ahmet Genç’in ailesi katıldı.

Veda yemeği programında katılan misafirlere hitaben bir veda konuşması yapan Kargı İlçe Milli Eğitim Müdürü Genç, ‘’Son 3,5 yıldır Kargı’da çalıştığım bu dönemde güzel eğitim hizmetleri verdik. Tabi ki sizlerinde desteğiyle oldu. Son dönemde güzel arkadaşlarımızın desteğiyle herkes gibi bizde zamanımızı doldurmuş olduk. Bundan sonra sizlere görevlerinizde başarılar diliyorum. Bu gece beni yalnız bırakmadığınız için saygılarımı sevgilerimi sunuyorum’’ diyerek mesai arkadaşlarından helallik istedi.

Gecenin sonunda İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Uğur Uluçay tarafından personeller adına Genç’e teşekkür plaketi verildi.

Turan Ozan Acar

Anahtar Kelimeler:
Ahmet Genç
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.