Kargı'da tüm okullarda İstiklal Marşı okundu
banner110

Kargı'daki okulların önünde bir araya gelinerek, hep bir ağızdan İstiklal Marşımız okundu. Törene Kargı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç de katıldı.

Kargı Kaymakamlığı'ndan, "Tüm Yurdumuzda olduğu gibi 11 Ocak 2021 Pazartesi günü (yarın) saat 10:00'da İlçemizdeki tüm okullarımızda Bayrak Töreni eşliğinde İstiklal Marşımız çalınacak olup, öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin, ailelerimizin ve tüm halkımızın evlerinden ya da bulundukları yerlerden eşlik etmeleri önemle rica olunur" denilmişti.

Tüm Türkiye’ye çağrı yapan Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, il yöneticilerinden tüm okullarda, saat 10.00’da yöneticiler ve hâlihazırda görevli personelin de katılımıyla bayrak töreni yapılmasını; öğrencilere, öğretmenlere ve ailelere bulundukları yerden İstiklal Marşı’na eşlik etmeleri için davette bulunmalarını istemişti.

Bunun üzerine Kargı'da bulunan tüm okullarda bayrak töreni düzenlenerek, İstiklal Marşı okundu.

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.