Kargı’da trafik kazası: 1 ölü, 4 yaralı
banner110

Çorum’un Kargı ilçesine bağlı Hacıhamza Köyü yakınlarında meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralandı.

Kaza, D-100 Karayolu Hacıhamza Köyü yakınlarında yağmurdan zeminin kayganlaşması sonucu meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İstanbul’dan Samsun istikametine seyir halinde olan Y.A., (40) yönetimindeki otomobil Hacıhamza Köyü Samsun çıkışında yağmurdan kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüje çarparak karşı şeride geçtikten sonra takla attı.

Takla atan araç içinde sıkışan yaralılar olay yerine gelen kaza kırım ekipleri tarafından araç içerisinden çıkarılmalarının ardından, ağır yaralı olan sürücü Y.A., ve T.A., (41) ambulanslarla, Kargı Ahmet Hamdi Akpınar Devlet Hastanesine, A.A., (49), H.A., (27) ve M.A., (52) ise Osmancık Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındılar. Ağır yaralı olarak araç içerisinden çıkarılan sürücü Y.A., Kargı Ahmet Hamdi Akpınar Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Kaza ile ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü öğrenildi. 

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.