Eğitim Bir Sen, Kargı’da yeniden yetkili sendika oldu
banner110

Kargı’da sonuçlanan mutabakata göre yetkili sendika, bir kez daha Eğitim Bin Sen oldu. Böylece Eğitim Bir Sen Kargı’da kesintisiz 6 yıldır yetkili sendika olma özelliğini sürdürdü.

Eğitim Bir Sen Genel Merkezi tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada, Kargı’da sonuçlanan mutabakata göre yetkili sendikanın yeniden Eğitim-Bir-Sen olduğu vurgulanarak, “bu süreçte emeği olan başta üyelerimize, iş yeri temsilcilerimize, Kargı İlçe Başkanımız Sayın Murat Peker'e ve yönetim kurulu üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz” denildi.

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.