Kargı’ya yeni Çocuk Uzmanı: Ceren Akdağ atandı
banner110

AK Parti Kargı İlçe Başkanı Avukat Gülhan Demiral’ın girişimleri sonucu İlçe Devlet Hastanesi’ne Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları uzmanı kadrosu açılmasının ardından atama gerçekleştirildi. 

AK Parti Kargı İlçe Başkanı Avukat Gülhan Demiral, müjdeli haberi paylaşarak, Kargı’ya Çocuk Sağlığı ve Uzmanı Ceren Akdağ’ın atandığını, hayırlı olmasını dilediğini ve kendisine görevinde başarılar dilediğini söyledi. 

Demiral, Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu ile yapılan görüşmelerin ardından taleplerinin bir bir karşılık bulduğunu belirterek, açılan yeni kadroya bu ay içinde doktor atamasının yapılacağını duyurmuştu ve o atama gerçekleşti.  

İlçe Başkanı Demiral, Çocuk Sağlığı ve Uzmanı Ceren Akdağ’ın ilçede yakın zamanda hizmet vermeye başlayacağını, hayırlı olmasını dilediğini söyledi. Demiral, birçok alanda olduğu gibi sağlık alanında da Kargı’nın hak ettiği hizmeti alacağını belirterek, Kargı halkının taleplerini bir bir gerçekleştirdiklerini ifade etti. 

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.