Spor camiasının sevilen ismi toprağa verildi
banner110

Yaklaşık dört yıldır kanser tedavisi gören Mehmet Can tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

65 yaşında hayata gözlerini yuman Mehmet Can'ın Kargı ilçesinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazına Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, siyasi parti temsilcileri, spor kulübü yöneticileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kargı ilçesinin sevilen simalarından Mehmet Can, Kargı Belediyesinden (zabıta) emekli olmuştu.Yaşamı boyunca sosyal faaliyetlerde büyük katkısı olan Can, yıllarca Kargı Seri Spor kulübünde antrenör görevinde bulunarak çok sayıda çocuk ve gencin sporu sevmesini sağlamıştı. Tabutunun üstüne yıllarca görev yaptığı Seri Spor kulübünün atkısı konulan Can, yazdığı kitaplar ile de çok sayıda takipçi kitlesine ulaşmıştı.

Vefatından bir ay önce tedavi gördüğü hastanede son doğum gününü ailesi ile birlikte kutlayan ve ilçede çavuş lakabıyla bilinen Mehmet Can, evli ve iki çocuk babasıydı.

Merhuma Allah'tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz. 

İbrahim Efe

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.