Özlem Kuzu Çevirme, sezona hazırlanıyor
banner110

Çorum'un Kargı İlçesi Uzunyurt Köyü mevkiine yapılan kır lokantası, sezona hazırlanıyor.

30.000 m2 çevrili alan içerisinde, çocuk oyun parkları, yürüyüş yolları, 250 m2 kapalı alan lokanta, 10 m2 oturum alanı bulunan 10 adet manzara görüntülü kamelya, bay-bayan-engelli wc'nin yapım çalışmaları başladı.

Kargı’da doğa turizminin simgesi haline gelecek ve adı Özlem Kuzu Çevirme Kır Lokantası olacak işletmenin sahibi Nevzat Kuzu, temel amaçlarının Kargı'nın meşhur kuzu çevirmesini daha geniş kitlelere tanıtmak olduğunu söyledi.

Kuzu, her sabah köy kahvaltısı hizmetinin de olacağını vurguladı.

Nevzat Kuzu, “Yıllardır hayalini kurduğum projemi Allah’ın izniyle gerçekleştiriyorum. İlçede böyle bir sosyal tesisin olması her zaman bir düşüncemdi. İlçemizdeki muhteşem doğa görüntüsünü bu şekil sosyal tesislerle bütünleştirmemiz, bizler için büyük bir avantajdır. Bakanlıktan aldığımız onay sonrası, aylarca süren ve üzerinde titizlikle çalıştığımız yapım projemizi şu an uygulamaya başladık. 30.000 m2 çevrili alan içerisine doğamızın güzelliğini bozmadan 250 m2 ahşap bir kır lokantası yapacağız. Şu an lokantamızın temel ve örgüleri tamamlandı. Lokantamızda aile salonumuz mevcut olacak. Ayrıca görünümlü bir adet kebap ocağı ve bir adet ise kara fırın yaparak ilçemizin meşhur sırık kebabını ve kirli sacını da müşterilerimizin damak tadına sunacağız.

Kendi imalatımız kara fırında ekmek, kilo işi mangal, semaver çayı ve nargile hizmetimizin yanı sıra, köy ve yaylarımızın organik ürünleri ile de (yumurta, tereyağ, bal, kaymak-peynir vb. ürünler) her sabah köy kahvaltısı menümüzde olacak. Amacımız tamamen organik lezzetlerden oluşan kır lokantamızı müşteri memnuniyetiyle bağdaştırmak” dedi.

Veda, davet gibi toplu yemek hizmetlerinin yanı sıra, kır düğünü organizasyonlarının da yapılacağını belirten Kuzu, "Sezona iddialı bir şekilde hazırlanıyoruz" şeklinde konuştu.

Kır lokantasının açılışının görkemli bir şekilde yapılması bekleniyor.

İbrahim Efe

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.