Ormanlar baharı yemyeşil fidanlarla karşılayacak
banner110

Amasya Orman Bölge Müdürü Halil Oflu ve Bölge Müdür Yardımcısı Gültekin Şenlikoğlu beraberliğinde Kargı Orman İşletme Müdürlüğüne gerçekleştirdiği ziyarette İşletme Müdürü Mustafa Bayraktar tarafından karşılanarak bölgede yürütülen çalışmaların güncel durumları hakkında bilgiler aldı.
Sahada yürütülen çalışmaları denetlemek için tabii tensil çalışmalarına konu edilen Kirazbaşı Şefliği175 nolu ve Akkaya Şefliği 156-157 nolu bölmelerini ziyaret eden Bölge Müdürü Halil Oflu, yürütülen çalışmaların son durumları hakkında işletme şeflerinden bilgiler aldıktan sonra sahada incelemelerde bulunarak talimatlarını aktardı.
İncelemelerini tamamlayan Bölge Müdürü Halil Oflu;
"Orman varlığımızın genç ve sağlıklı olarak büyümesi için bakıma ihtiyaç duyan sahalarda bakım çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Ormancılık çalışmalarımız doğayla birlikte hareket etmeyi zorunlu kılmaktadır. Doğa, kış uykusuna geçmeden önce bizlerde sahada yürüttüğümüz bakım çalışmalarımızı tamamlayarak doğayı kendini yenilemesi ve bahara hazırlaması için dinlenmeye bırakıyoruz.
Ormanlarımız baharla birlikte yemyeşil fidanlarla bizleri karşılayacaktır. Emeği geçen tüm ekip arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum." dedi.



Ceren Bilan Topal

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.