‘Kargı’da kontrollü normalleşme’’ denetimi
banner110

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Kontrollü Normalleşme" döneminde "Dinamik Denetim Modeli"ne geçildiğini duyurmuştu. Bakan Soylu, 4 Mart 2021 Perşembe günü 260 bin personelin katılımıyla ülke genelinde denetim faaliyetleri gerçekleştirileceğini söylemişti.

DENETİMLERE 5 EKİP VE 80 PERSONEL KATILDI

İçişleri Bakanlığı talimatı üzerine Kargı Kaymakamı Abdulhamid Uyar beraberinde Belediye Başkanı Zeki Şen, İlçe Emniyet Amiri Başkomiser Mustafa Topal, İlçe Jandarma Komutanı J.Teğ. Yunus Emre Yılmaz, Başhekim Dr. Muhammet Kadir Demir, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Burak Coşkun, Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Şirin Çelik, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Fevzi Bilgin, kurum müdürleriyle birlikte toplam 5 ekip ve 80 personelle ’Kargı’da kontrollü normalleşme’’ denetiminin ilkini gerçekleştirdi.

DENETİMLER GÜNLÜK DEVAM EDECEK

Çarşı’da cadde ve sokakları gezen denetim heyeti, alınan tedbirlere uyulup uyulmadığını kontrol etti. Kargı Kaymakamı Abdulhamid Uyar, esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek kurallar uyulması konusunda özen gösterilmesinin son derece önemli olduğunu, tam normalleşmeye hızla geçilebilmesi için alınan tedbirlere uyulması gerektiğini belirtti. Kaymakam Uyar, ‘’Temizlik, maske, mesafe ve tüm kurallara uyarak inşallah hep birlikte tam normalleşmeye geçeceğiz" dedi.

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.