Ilgaz ailesinin teselli kaynağı
banner110

Ak Parti Kargı Kadın Kolları Başkanı Esra Peker, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte şehit Ali Ilgaz’ın ailesini ziyaret ederek yeni doğan çocuklarına "gözünüz aydın" temennisinde bulundu.

Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Esra Peker, geçtiğimiz Şubat ayında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde görevi sırasında geçirdiği trafik kazası sonucu şehit olan Piyade Astsubay Üstçavuş Ali Ilgaz’ın Kargı’da yaşayan eşi Şenay Ilgaz’ı ve şehidin annesi Cemile Ilgaz’ı ziyaret etti.

Ali Ilgaz’ın şehit olduğunda hamile olan eşi Şenay Ilgaz’ın doğum yapması nedeniyle hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiklerini belirten Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Esra Peker, "Şehidimiz için üzüntümüz hala tazedir. Ancak şehidimizin yeni dünyaya gelen çocuğu şehidimizin eşi ve ailesi içinde bir teselli kaynağıdır. Rabbim şehidimizin çocuğuna hayırlı ve uzun ömürler versin’’ dedi.

Ziyarette şehit Piyade Astsubay Ali Ilgaz için dualar okundu.

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.