Gazeteci Ferhat Lap son yolculuğuna uğurlandı
banner110

Amasya Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Personeli, Sabah Amasya Temsilcisi, Amasya A Haber Muhabiri ve KGK Amasya Temsilcisi Ferhat Lap'ın cenaze törenine Amasya Valisi Çorumlu hemşehrimiz Mustafa Masatlı, Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, KGK Genel Başkanı Mehmet Ali Dim, KGK Yerel Medya Meclis Başkanı İsrafil Avcı (Osmaniye), KGK yönetim kurulu üyeleri Yusuf Ziya Çakır (Samsun) ve Duran Özkan (Malatya) ile KGK il temsilcileri Hacı Odabaş (Çorum), Ahmet Külekçi (Trabzon), Mustafa Demir (Giresun), Sezai Köprülü (Gümüşhane), Nihat Aydın (Ağrı), Kemal Özdilek (Tokat), Adem Yılmaz (Kırıkkale), KGK Yaygın Medya Meclis Üyesi Murat Onur ve Ferhat Lap'ın çok sayıda seveni katıldı.

'MEKANI CENNET OLSUN'  
Ferhat Lap, sevenlerinin gözyaşları ve duaları ile son yolculuğuna uğurlanırken, KGK Genel Başkanı Dim "KGK Medya Çalıştayı için geldiği Alanya’da elim bir kazayla yaşama veda eden Amasya Küresel Gazeteciler Konseyi il temsilcimiz Ferhat Lap kardeşimizi son yolculuğuna mahşeri kalabalıkla uğurladık. Ailesine taziyede bulunduk. Taziyeleri kabul ettik. Amasya Valisi Masatlı ve Belediye Başkanı Sarı da cenazeye katıldılar. Mekanı cennet olsun" dedi. 
Mesai arkadaşları ise Ferhat Lap’ın masasını çiçeklerle süslediler. Lap'ın masasını görenler, gözyaşlarını tutamadı. 

YAYA GEÇİDİNDE ÇARPILDI
Acı kaza, Alanya’nın Türkler Mahallesi’nde 29 Ekim Cumartesi akşamı saat 21.30’da meydana geldi. 
Ferhat Lap, plajda bir süre gezinti yaptıktan sonra yaya olarak kaldığı otele doğru yola çıktı. Lap, yaya geçidinden geçtiği sırada Hüseyin E. idaresindeki 07 AOZ 397 plakalı aracın çarpması sonucu ağır yaralandı. Lap, Alanya’daki özel bir hastaneye kaldırıldı. KGK Genel Başkanı Mehmet Ali Dim ve Alanya'da bulunan KGK mensupları da hemen hastaneye koştular. Burada yoğun bakıma alınan Lap, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Ceren Bilan Topal

Anahtar Kelimeler:
Ferhat Lap
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.