Başkan Şen'den Panayır esnafına ziyaret
banner110

Asırlık Geleneksel Kargı Panayırı, çeşitli etkinliklerle son buldu.

Aylar önce çalışmalara başlayan ve panayırın en son günü yapılan binlerce kişinin izlediği yağlı güreşler sonrasında yoğun tebrik mesajları alan Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, panayır esnafını da gezerek bol kazançlar diledi.

"Alışveriş Günleri" kapsamında ilçe merkezinde kurulan pazarı geçen Başkan Şen, esnaf ve alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet etti, isteklerini dinledi.

Kendilerini ziyaretten dolayı çok memnun kaldığını dile getiren panayır esnafı, Başkan Şen'e panayırı çok canlı geçirttiği için teşekkür etti.

Başkan Şen, en son olarak da Kargı Belediyesinin kurduğu yöresel ürünler standını ziyaret ederek, satış temsilcisi Fahriye Nemli’den satış ve rağbet gören ürünler hakkında bilgi aldı. (İbrahim Efe)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.