Arazi toplulaştırması için siyasilerden destek istediler
banner110

Kargı Çiftçi Mallarını Koruma Başkanı Hasan Can beraberinde toplulaştırma gönüllerinden oluşan Ali Turgay Karayel, Atanur Tikin ve Hüseyin Tolga ile birlikte, Ak Parti, CHP, MHP ve İyi Parti’yi ziyaret etti. Ak Parti İlçe Başkanı Sacit Özdemir, CHP İlçe Başkanı Hakan Çelik, MHP İlçe Başkanı Soruk, İyi Parti İlçe Başkanı Numan Moral’dan Kargı’da yapılmasının artık zorunluluk haline geldiğini belirttikleri arazi toplulaştırması konusunda destek istediler.
Kargı Çiftçi Mallarını Koruma Başkanı Hasan Can, arazi toplulaştırmasının artık ilçe için bir zorunluluk haline geldiğini belirterek, ‘Bu proje gerçekleşirse, ilçemizde ekilmeyen atıl durumda kalan arazi kalmayacak, ilçemize ve ülkemize ekonomik yönden katma değer sağlayacak, kısacası Kargı’da, ülkemizde kazanacak. Bu nedenle projenin gerçekleşmesi için tüm siyasi partilerimizi ziyaret ederek destek istedik. Tüm siyasi partilerimize göstermiş oldukları ilgi için teşekkür ediyorum’’ dedi.

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.