Uğur Hoca’dan Kaymakam Taha Soydaş’a maç daveti
banner110

Takımın sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Kargı Seri Spor Kulübü Teknik Direktörü Uğur Asiltürk, geçen sezon sadece 1 puan averajla üst lige çıkamadıklarının altını çizdi. Asiltürk bu nedenle Kargı’da oynanacak maçlardaki taraftar desteğinin takımın motivasyonu için büyük öneme sahip olduğunu belirterek Kargı Kaymakamı Taha Soydaş, Belediye Başkanı Zeki Şen ve tüm Kargı halkını Kargı’nın takımına sahip çıkmaya davet etti. Teknik Direktör Uğur Asiltürk açıklamasında şu ifadelere yer verdi.
“Değerli Kargılı sporsever halkımız. Bu hafta kenetlenme zamanı. Taraftar olmazsa futbolun güzelliği olmaz. Taraftar sayısını üst seviyelere çıkardığımız zaman gücümüze güç katıyoruz. Taraftarın da desteği ile bu maçı kazanacağımıza inanıyorum. Tüm Kargı halkını Pazar günü Kargı ilçe sahasında saat 14:00 da oynanacak Dodurga Spor maçına davet ediyorum. Biliyorsunuz geçen yıl 1 gol averaji ile ikili averajla 1. Amatör ligini kaçırmıştık. Bu sene uzun zamandır Kargı sporseverlerinin arzu ettiği 1.kümeye çıkmak için terimizin son damlasına kadar mücadele edeceğiz. Bu mücadele de sahada biz sporcular tribünde büyük Kargı taraftarı ve ilçemizin mülki idare amirleri ile birlikte omuz omuza olmak bizlere artı bir motivasyon verecektir.
Bu vesile ile Kargı Kaymakamımız Sayın Taha Soydaş beyefendiyi, Kargı Belediye Başkanımız Sayın Zeki Şen beyefendiyi ve kurum müdürlerimizi maçımızda yanımızda görmekten onur duyacağız’’ dedi. 

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.