Minik pehlivanlardan Kaymakam Çiftci’ye ziyaret
banner110

Kargı Kaymakamlığı görevine yeni başlayan Emre Çiftci’yi minik pehlivanlar makamında ziyaret etti.

Kargı güreş takımı tarafından ziyaret edilen Kaymakam Çiftci, antrenör Kazım Karabıyık’tan da çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Son yıllarda çeşitli branşlarda ödül alan güreş takımı, Kaymakam Çiftci tarafından da takdirle karşılandı. Yapılan çalışmalardan memnun kaldığını belirten Kaymakam Çiftci, hem fiziki gelişim, hem de zeka gelişimi için sporun çok önemli olduğunu belirterek, ‘’Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur’’ dedi.

Kendisinin de yağlı güreşlerin merkezi konumunda olan Ordu Ünyeli olduğunu anımsatan Kaymakam Çiftci, ata sporu olan güreşi severek izlediğini ve takip ettiğini söyledi.

Ziyaret sonrası minik güreşçilere çeşitli hediyeler veren Kaymakam Çiftci, minik güreşçilere spor hayatlarında başarılar diledi.

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.