Kargılı kardeşler Türkiye’yi temsil edecek
banner110

Şampiyona 01-07 Temmuz 2021 tarihleri arasında Şırnak Gençlik Merkezi’nde gerçekleşecek. 2021 yılında yapılacak olan Dünya ve Avrupa Şampiyonaları Milli Takım Seçme Kriterlerinden olan “Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası, Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks Avrupa Kupası ve Türkiye Ferdi Kick Boks Şampiyonası” sonucunda alınan puan toplamına göre aynı sıklet, branş ve kategoride en yüksek puanı alarak 1. olan sporcular Dünya ve Avrupa Şampiyonalarında ülkemizi Milli takım Sporcusu olarak temsil edecekler.
Yıllardır Kick Boks sporuyla ilgilenen ve bu alanda çeşitli başarılar elde ederek yardımcı antrenör belgelerine sahip olan Kargılı Ali Zafer Gündüz ve Ziya Furkan Gündüz kardeşlerde bu turnuvada mücadele edecekler. Kargı Gazetesi olarak sporcularımıza başarılar dileriz.

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.