Kargılı iş adamından güreş takımına büyük destek
banner110

Kargı’da 2010 yılında kendi imkanlarıyla güreşçi yetiştirmeye başlayan Güreş Antrenörü Kazım Karabıyık, yetiştirdiği güreşçilerin müsabakalardan başarıyla ilçeye dönmesiyle dikkatleri üzerine çekti. Kaymakamlık giriş katında antrenmanlara devam eden Karabıyık ve öğrencilerine o dönemde İstanbul Büyük Şehir Belediyesi de minder ve spor malzemeleri vererek destek vermişti.


İmkansızlıklara rağmen girdikleri her müsabakadan başarıyla dönen güreşçiler her geçen gün kendilerini daha da geliştirerek, Kırkpınar dahil ülke genelindeki tüm müsabakalara katılmaya başladılar.
Tabi ki profesyonel olarak ülke genlindeki müsabakalar katılmak güreş takımı içinde maddi bir külfet getiriyor. Bu durumdan haberdar olan ve İstanbul’da ikamet eden, aslen Göl Köy’lü olan Demir Otomat Yönetim Kurulu Başkanı Celal Demir güreşçilere sponsor olarak 2010 yılından bu yana maddi ve manevi olarak destek veriyor.


Güreşçilere, güreş ayakkabısı, antrenman malzemesi, eşofman, pırpıt, kispet ve nakdi yardım gibi bir çok konuda destek veriyor. Güreşçi bir aileden gelen Celal Demir’in kendisi de güreşçi. Aynı zamanda babasının da güreş alanında şampiyonluğu bulunuyor. Kargı Güreş Takımı, Celal Demir’e bugüne kadar verdiği maddi ve manevi destekten dolayı teşekkür ediyor.

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.