Ümit Özdağ Çorum'a geliyor
banner110

Mülteciler, gençlerin eğitim ve istihdam sorunları ile hükümetin doğa ve ekonomi politikası üzerine sert çıkışları ile tanınan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Karadeniz turu kapsamında 15 Ağustos Pazartesi günü Çorum'a gelecek.

Zafer Partisi İl Başkanı Bedii Onan, Çankırı üzerinden karayolu ile Çorum'a gelecek olan Prof. Dr. Özdağ'ın, program kapsamında ilk olarak İskilip ilçesine uğrayarak İskilipli vatandaşlarla bir araya geleceğini bildirdi. İl Başkanı Onan'ın verdiği bilgiye göre İskilip'te Tarihi Çarşı İçi ve sanayi esnafını ziyaret edecek olan Prof. Özdağ,  Belediye Çay Bahçesi'nde  vatandaşlarla bir araya gelecek. İlçe ziyaretinin ardından Çorum'a hareket edecek olan Prof. Özdağ'ın, Tarihi Çöplük Çarşısı, Eğridere Çarşısı ile Gazi ve İnönü caddeleri esnafını ziyaret ederek vatandaşlar ve gençlerle de sohbet edecek. Genel Başkan Prof Özdağ, ziyaretlerin ardından Parti'nin il başkanlığı binasını ziyaret ederek partililerle bir araya gelecek. Ziyarette ayrıca Özdağ'ın partiye yeni katılan üyelere rozetlerini takacağı bildirildi.

ÇORUM'UN SORUNLARI VE BEKLENTİLERİ ÖZDAĞ'A İLETİLECEK

Zafer Partisi İl Başkanı Bedii Onan, Genel Başkan Prof. Özdağ'a Çorum'un beklentileri ve sorunlarıyla ilgili bir dosya sunulacağını açıkladı. İl Başkanı Onan, bölgenin sanayi ve ihracatta parlayan yıldızı olan Çorum'da işadamlarının havalanı beklentisi, Çorum halkının hızlı tren talebi, Çorum çimento fabrikasının faaliyetinin sonlandırılması ve şeker fabrikasının özelleştirilmesi sonucu şehirde oluşan katma değer kaybı, tarımsal üretimde maliyet yüksekliği ile tarım ve hayvancılık faaliyetlerinde çalışacak eleman problemi, gençlerin istihdam sorunu, imalat sektöründe çalışacak nitelikli eleman ve ara eleman ihtiyacı gibi bilgileri içeren dosyayı Genel Başkan Prof Özdağ'a sunularak istişare edileceğini bildirdi.

Ceren Bilan Topal

Anahtar Kelimeler:
Ümit Özdağ
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.