Sancaktepe’ye Kargılı başkan
banner110

Bilal Gökçeyurt yaptığı teşekkür konuşmasında İstanbul’un coğrafya ve demografik yapı olarak en zor ilçelerinden bir olan Sancaktepe’de Zafer’e inanan yiğit Bozkurt’lar ile el ele gönül gönüle vererek yola çıktıklarını kısa sürede Sancaktepe’lilerin ilgisi ile karşılandıklarını ve hatırı sayılır bir üyeye ulaştıklarını belirterek, kongrenin Sancaktepe’mize, Aziz İstanbul’a ve Türk Milletine hayırlı olmasını dilerim.” dedi.
Yüksek katılımla gerçekleşen kongre divan başkanlığını Zafer Partisi GİK üyesi Jülide Sarıkaya Kurdoğlu, Divan Başkan Yardımcılığını Zafer Partisi GİK üyesi Pertev Kasarcı ve divan üyeliğini Zafer Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı İsmail Kılıçarslan yaptı.
Kongreye Zafer Partisi İstanbul İl Teşkilat Başkanı Murat Ayabakan, Teşkilat Başkan Yardımcısı Şahin Çalık ile G. Osmanpaşa, Sultanbeyli, Çekmeköy ve Pendik İlçe Başkan ve yöneticileri de katılım sağladı.

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.