Sacit Özdemir istifasını sundu
banner110

Edinilen bilgilere göre Ak Parti Kargı İlçe Başkanı Sacit Özdemir bugün Çorum’a giderek il başkanlığı binasında 27. Dönem Sivas Milletvekili Semiha Ekinci ve teşkilat yöneticileri ile bir süre görüştü. Görüşmede,  2024 Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde İl Genel Meclisi Üyeliği’ne aday olmak düşündüğünü belirten Ak Parti Kargı İlçe Başkanı Sacit Özdemir görevi bırakmayı istediğini belirterek istifasını sunduğu, verilen istifanın da kabul edildiği öğrenildi.

İstifa eden Özdemir’in yeni ilçe başkanı atanana kadar görevini sürdüreceği öğrenilirken toplantıda ayrıca Sungurlu İlçe Başkanı Metin Sarı, İskilip İlçe Başkanı Yusuf Kaya, Dodurga İlçe Başkanı Mustafa Kaplan’ında istifalarını sundukları öğrenildi.

Anahtar Kelimeler:
Sacit Özdemir
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.