Sacit Özdemir: ‘AK Parti’yi tek başına iktidar yapacağız’
banner110

AK Parti İlçe Başkanı Sacit Özdemir ve AK Parti heyeti Sinanözü, Karacoğlan Köprübaşı ve Saraycık köylerini ziyaret ederek burada köy muhtarları ve köy halkıyla bir araya gelerek talep ve isteklerini dinlediler.  
Sacit Özdemir, “Büyük bir kararlılıkla yürüttüğümüz seçim çalışmalarımıza köy ziyaretleri ile devam ediyoruz. Köy halkımız ile bir araya gelerek yaptığımız ve yapacağımız çalışmaları anlatıyoruz.
Büyük bir heyecan ve coşkuyla bizleri karşılayan vatandaşlarımıza çok teşekkür ederim. İnanıyoruz ki vatandaşlarımızın Cumhur Başkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a gösterdikleri bu teveccüh bir kez daha AK Parti’yi tek başına iktidar yapacak ve hizmetlerimize ara vermeden devam edeceğiz " dedi. 

Anahtar Kelimeler:
KargiAK PartiSacit Özdemir
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.