Peker: ‘’Engelli vatandaşlarımız bizim güç kaynağımız’’
banner110

AK Parti Kargı İlçe Kadın Kolları Başkanı Esra Peker, yayımladığı mesajda 3 Aralık Engelliler Günü’nü kutladı.
Esra Peker, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle yayımladığı mesajında "Engelli olmalarına rağmen, hayat mücadelesi veren ve hayatlarını onurlu bir şekilde geçirmek adına ekonomik ve sosyal hayatın içerisinde olan engelli vatandaşlarımız bizim için, birer güç kaynağıdır” ifadelerini kullandı.


Karşılaştıkları tüm zorluklara rağmen spordan sanata, edebiyattan siyasete, eğitimden çalışma hayatına, her alanda önemli başarılara imza atan engelli bireylerin verdiği mücadelenin takdire şayan olduğunun altını çizen Peker mesajında "Bu mücadelelerinde onlara destek vermek hepimizin insanlık görevidir. Bu anlamda AK Parti Kargı İlçe Kadın Kolları olarak engelli kardeşlerimizin her zaman yanlarında olacağız. Her birey bir engelli adayıdır. Bu düşünceyle yaklaşırsak onları daha da iyi anlar, onların topluma kazandırılmalarında daha özverili oluruz.Bu duygu ve düşüncelerle 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde düzenlenen etkinliklerin engelli kardeşlerimizin sorunları hususunda toplumumuzun her kesiminde hassasiyetin artmasına vesile olmasını temenni ediyor, engelli vatandaşlarımızı saygı ve muhabbetle selamlıyorum" dedi.

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.