Özsaçmacı ‘’Olası Bir Seçime Hazırız’’
banner110

İYİ Parti Çorum İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, Partisi’nin Kargı İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen tanışma toplantısına katıldı.

Kargı Şelale Cafe’de düzenlenen tanışma toplantısına İYİ Parti Çorum İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, Kargı İlçe Başkanı Ahmet Nemli, İl ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile partililer katıldı.

‘İYİ Parti Olası Bir Seçime Hazırdır’

Toplantıda açıklamalarda bulunan İYİ Parti Çorum İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, teşkilatlanma çalışmalarını tamamladıklarını, olası bir seçime hazır olduklarını bildirdi.

Özsaçmacı konuşmasını şöyle sürdürdü. ‘’‘Kahraman ordumuza zafer’ temennisi ile başlamak istiyorum. Terörün her turlusuna ve destekçilerim lanetliyor, tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet ve tüm gazilerimize hayırlı uzun ömürler diliyoruz.

İYİ Parti Çorum’da kurucu teşkilatlanmasını 2018 yılı başı itibariyle tamamlamış bulunmaktadır. Parti tüzüğümüzü, parti programımızı, partimizin ilke ve amaçlarını ve genel politikasını gözeterek ve bu doğrultuda; İlkeli ve ölçülü olacağız. Siyaseti değerler üzerinden üreteceğiz ve yapacağız. Üretilmiş siyasetle yetinmeyecek: siyaset üretmenin de gayreti içinde olacağız. Çoğulcu, katılımcı, kapsayıcı ve pozitif siyaset yapacağız. Farklılıklara kaygılı, eleştiriye açık ve özgür düşünceli olacağız. Teyit edilmiş bilgiye dayalı nitelikte olmayan hususları eleştiri konusu yapmayacağız. Eleştiri konusu yaptığımız hususla, ‘Bu yanlıştır’ dediğimizde, doğrusunun ne olduğunu da söyleyeceğiz. Hakikat basit, yalın ve sadedir. Süse de ihtiyacı yoktur. Basit, yalın ve sade, az ve öz, eğmeden, bükmeden, eğilmeden bükülmeden korkmadan-çekinmeden hakikati dillendireceğiz. Çalışmalarımızı istişareyle ve dayanışma içinde yürüteceğiz. Yol bulacak veya yol açacağız sesimizi duyuracağız. Ülkemizde maalesef ilkelerle oynanmakta ve ölçüler bozulmaktadır. Bizim sözümüz, aklın uyanışı ve vicdanın direnişi için bir çağrı olacaktır.

İlkelerimizi bu şekliyle kamuoyu ile paylaştıktan sonra şimdi birkaç hususu da özellikle paylaşmak istiyorum. Kurtuluş savaşımızın eşsiz kahraman başkomutanı, cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Atatürk’ün ilkeleri öncülüğünde ve Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendinin liderliğinde, Türk Milletine güveni esas alarak ve ilkelerimin doğrultusunda ülkemizin ve şehrimizin geliştirilmesi, sorunlarının çözümlenmesi, milletimizin refahı ve geleceği için çalışacağız.

Hatalı yönetim anlayışı ve ayrıştırılmış bir topluma dönüştürülme gayretleri neticesi, ülkemizin içine düşürüldüğü her sektördeki zorluklara ve sıkıntılara çözüm sunabilmenin gayreti içinde olacağız. Üretici bir şehir olmamıza rağmen, yıllarca bize küçük şehir gözüyle bakılmıştır ve ilimize hak ettiği ilgi gösterilmemiştir. Her geçen gün büyüyen ticaret ve sanayi hacmimizle ülke ekonomisine verdiğimiz destek yadsınamaz. Çorum’un kendi yağıyla kavrulduğu gerçeği de göz ardı edilemez. Özellikle komşu illerle kıyaslandığında Çorum’a üvey evlat muamelesi yapılmasının temel sebebi, siyasetin yerel aktörlerinin ve seçilmiş siyasilerimizin üretilmiş siyasete katılmanın konforuyla hareket etmeleri, siyaset üretememeleridir. Biz siyaset üretmek için emek ve çaba sarf edeceğiz. Çorum’u siyasetin öznesi yapacağız.

Şehrimizin daha çok yatırım alması ve ülkemiz içerisinde hak ettiği konuma gelmesi için durmaksızın, en önemlisi yorulmaksızın çalışacağımıza söz veriyoruz. İnanıyoruz ki siz değerli hemşerilerimizin desteği ile kısa zamanda birçok yeniliklere, gelişmelere ve aydınlanmalara adım atacağız. Fırsat verildiğinde. Çorum’umuzu ülkemiz içerisinde hak ettiği konuma getirecek ve Çorum ekonomisini daha da ileri taşıyacağız, durmaksızın ve yorulmaksızın’’ dedi.

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.