Oyunu en çok yükselten parti MHP oldu
banner110

Kargı’da yaklaşık 4 puan yükselen MHP, Çorum’da MHP uzun yıllardan sonra ilk kez 1 milletvekili çıkartarak Vahit Kayrıcı’yı meclise gönderdi. Konuyla ilgili açıklama yapan MHP Kargı İlçe Başkanı Murat Soruk destekleyen herkese teşekkür etti.
Soruk yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi. ‘’Vefalı Kargım, Aziz Hemşerilerim; 14 Mayıs 2023 Genel Seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı seçiminde partimize ve cumhurbaşkanı adayımıza göstermiş olduğunuz yoğun destekten dolayı teşekkür ederim.
İlçemizde 2018 genel seçimlerine nazaran oyunu artırma başarısı gösterebilen tek parti olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Kargı genelinde ilçe merkezimiz ve köylerimiz olmak üzere toplamda yaklaşık % 50'lik bir oy artışıyla göstermiş oldukları teveccühten dolayı hemşehrilerime, yönetim kurulum ve kıymetli dava arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum.
Uzun yıllardır Çorum'da vekil hasreti çeken partimiz göreve geldiğimiz günden buyana İl Başkanlığımız, İlçe Başkanlıklarımız, Belediyelerimiz ve Milletvekili adaylarımızın yoğun çabasıyla Çorum genelinde de üstün bir başarı göstererek Vahit Kayrıcı vekilimizi meclise gönderdik. Bu vesile ile meclise vekil göndermemizde çok büyük katkı sağlayan Kargılı hemşerilerime bir kez daha teşekkür ediyorum.
Mecliste büyük çoğunluğu sağlayan Cumhur İttifakı olarak inşallah Cumhurbaşkanımızın göreve devem etmesini sağlayarak Türkiye yüzyılının temelleri sağlam bir şekilde atacağız üstün başarılarımızı devam ettireceğiz. Milletimizin bize olan güvenini boşa çıkarmayarak başarımızı bir adım öteye nasıl taşırız bunun gayretinde olacağız. Öncelikli ve en önemli görevimiz Cumhurbaşkanımızın görevini devam ettirmek ondan sonrada yerel seçimlerde partimizi hak ettiği konuma taşımak olacaktır. Sağ olun var olun kıymetli Hemşerilerim’’ dedi. 

Turan Ozan Acar

Anahtar Kelimeler:
KargiMHPMurat Soruk
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.